
Необходими
продукти:
3 малки
презрели банана
½ чаена чаша
фъстъчен тахан
1 яйце
3 супени
лъжици кленов сироп
1 пакет
ванилов екстракт
½ чаена
лъжичка сода, разтворена в ½ чаена лъжичка лимонов сок
1 чаена чаша
Лятно мюсли La Garone
¼ чаена чаша
малки шоколадови капки или черен шоколад нарязан на много ситно
1 шепа
орехи пекан
Пасирайте
бананите с фъстъчения тахан, кленовия сироп и ванилията.
Прибавете
яйцето и содата разбъркана в лимоновия сок, като разбъркате с телена бъркалка.
Накрая
прибавете мюслито и шоколадовите капки и разбъркайте с лъжица.
Изсипете
сместа в подготвената тавичка и поставете в загрятата фурна.
Печете 30
минути, докато повърхността е кафеникаво-златиста.
Когато
десерта изстине, го нарежете на барчета и го приберете в затворена кутия и в
хладилника. С тази лесна рецепта за нула време получавате невероятно богата и
здравословна закуска за цялата седмица.
Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар