Маслено тесто за тарталети:
Количеството е за 25-30 броя тарталети, в зависимост от размера на формичките.
120 грама масло, стайна температура
90 грама фина захар
1 яйце и 1 жълтък
200 грама Био пшенично брашно София Мел
щипка сол
Количеството е за 25-30 броя тарталети, в зависимост от размера на формичките.
120 грама масло, стайна температура
90 грама фина захар
1 яйце и 1 жълтък
200 грама Био пшенично брашно София Мел
щипка сол
За крема:
250 грама маскарпоне
3 супени лъжици шоколадов крем с лешници Нутела
200 милилитра млечна сметана 30% масленост
Вижте как да си приготвите тези вкусни тарталети тук:
Няма коментари:
Публикуване на коментар