Пържена
пъстърва и печени картофи с пресни подправки
Пъстървата
мариновах с малко червено вино, девисил, сол и черен пипер. Изпържих я в незалепващ
тиган с малко олио.
Картофите
съм изпекла с пресни девисил, джоджен, лук, чесън и моркови. Също така ги подправих със сол, черен пипер и
малко червен пипер. Преди да ги изпека, прибавих 150 милилитра вода, 5 супени
лъжици олио и 2 супени лъжици масло. След като бяха готови и поизстинаха ги
поръсих и с пресен магданоз.
Чудесна разходка, придружена от вкусна храна, Таничка!
ОтговорИзтриванеКакво му трябва повече на човек?! Освен любими хора с които да сподели всичко това?!
Прегръдка и усмихната неделя!
Вкусно и красиво!
ОтговорИзтриванеВкусно и красиво - храна за душата и небцето! Поздравления, Таня!
ОтговорИзтриванеЛеле колко красиво и колко вкусно. Риба, картофки в компанията на цялата тази красота. Снимките са невероятни, Танче!
ОтговорИзтриванеГледам и ти си се презареждала? Точно така, Танче. Трябва да използваме всяка възможност да сме навън- където и да е, колкото може повече. Много успокояващи, красиви и вкусни кадри. Благодаря ти!
ОтговорИзтриванеВсичко е много красиво, Танче! Цялото ястие и атмосфера - просто спокойствие, романтика вкусна храна! какво повече да иска човек! Поздрави от сърце!
ОтговорИзтриванеКрасиво, вкусно и много зареждащо! Прекрасен месец юни, Таничка!
ОтговорИзтриванеГаби, Живе, Ирма,Аля, Марте, Люси, Кате, благодаря ви момичета за това че се отбихте и споделих с вас приятната и спокойна разходка в един слънчев пролетен ден! Пожелавам на вас и на себе си повече такива моменти, близо до природата далеч от шума и праха на града - както е казала Люси, какво му трябва повече на човек :)
ОтговорИзтриване