Необходими продукти:
250 грама
рикота
1 яйце
3 супени
лъжици захар
1 чаена
лъжичка ванилов екстракт
5 супени
лъжици брашно
1 супена
лъжица масло за пържене
Приготвяне:
Разбъркайте всички
продукти без брашното много добре. Накрая прибавете брашното.
Намажете с
малко масло голям тиган с незалепващо покритие и поставете на няколко места от
тестото. Оформете леко с обратната страна на лъжицата. Изпържете сирниките на
много ниска температура и от двете страни.
Сервирайте с любимото си сладко.
На снимката с малините, брашното което добавих към сирниките беше ръжено, а захарта кафява.
На снимката с малините, брашното което добавих към сирниките беше ръжено, а захарта кафява.
Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар