Първо ще ви покажа лесни за приготвяне, полезни и не на последно място изключително вкусни бонбони, за които съм използвала продуктите от снимката.
14 големи Био
Фурми, без костилки
40 грама Био Кокосов крем
40 грама Био Кокосов крем
30 грама Био
Кокосово масло, на стайна температура
50 грама Био сурово Кашу
30 грама Био
Стафиди
5 чаени
лъжички Био трици от киноа
4-5 супени
лъжици Био Кокосов чипс за овалване
Поставете кокосовия крем, кокосовото масло и семена от ванилията в кухненски блендер и смелете, докато получите гладка смес. Изсипете в купа.
Поставете в блендера
стафидите и кашуто и пулсирайте няколко пъти, докато продуктите станат на едри
трохи. Изсипете ги в купата при фурмите.
Добавете триците от киноа и
разбъркайте, докато всичко се смеси много добре. Поставете сместа в хладилника
за 30-40 минути.
През това време, начупете кокосовия чипс на по дребни парчета.
Извадете
сместа от хладилника и оформете бонбоните. Оваляйте ги в начупения кокосов чипс
и сервирайте.
Можете да
съхранявате суровите бонбони в хладилник в добре затворена кутия дълго време, но това изобщо няма да се наложи, повярвайте ми J
Да ви е
сладко!
Танче,
ОтговорИзтриванечудесни, много оригинални бонбони са се получили с тези продукти.Чудесно изглеждат.Ще ги изпробвам и аз, сигурна съм, много са вкусни.
Поздрави и лек ден !
Благодаря ти, Ели! Бонбоните бяха много вкусни, мога да ги ям непрекъснато без да ми омръзнат :), дори нямах огризения, нали са веган без захар и вредни мазнини, чудесни!
Изтриване