За да я
направите, можете да използвате тази рецепта, но ягодовото пюре в случая
поставих във форма с диаметър 18 сантиметра и 3 грама желатин в него.
Оставих го да се желира, преди да го поставя в центъра на тортата.
Оставих го да се желира, преди да го поставя в центъра на тортата.
И понеже нямам
разрез на тортата ще ви разкажа как изглежда отвътре.
Пандишпанов
блат напоен със захарен сироп, бял шоколадов мус с Маскарпоне, ягодово желе,
отново бял шоколадов мус с Маскарпоне, блат напоен със захарен сироп и
най-отгоре отново мус.
Това е :)
Много е кокетна:)
ОтговорИзтриванеИстинска красавица стана, Весе! Много хубав начин за оформяне на торта, а декорацията отгоре е импровизация :)
Изтриване