неделя, 30 април 2017 г.

Торта с ягодово желе

Без рецепта ще бъде тази торта. Направих я наскоро за една дама и много си я харесвам. Затова, си поставям снимката и, за да послужи за вдъхновение на някого и да си я имам за спомен.

За да я направите, можете да използвате тази рецепта, но ягодовото пюре в случая поставих във форма с диаметър 18 сантиметра и 3 грама желатин в него.
Оставих го да се желира, преди да го поставя в центъра на тортата.

И понеже нямам разрез на тортата ще ви разкажа как изглежда отвътре.

Пандишпанов блат напоен със захарен сироп, бял шоколадов мус с Маскарпоне, ягодово желе, отново бял шоколадов мус с Маскарпоне, блат напоен със захарен сироп и най-отгоре отново  мус.

Това е :)

2 коментара:

  1. Отговори
    1. Истинска красавица стана, Весе! Много хубав начин за оформяне на торта, а декорацията отгоре е импровизация :)

      Изтриване