tag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post6546157079426491281..comments2024-02-16T10:51:19.278+02:00Comments on Вкусното ми Хоби със Страст и Любов: Еклерова тортаТаня Доневаhttp://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-59115514639701913272022-12-27T20:58:55.942+02:002022-12-27T20:58:55.942+02:00Коя марка млечна сметана използвате? Става ли и с ...Коя марка млечна сметана използвате? Става ли и с растителна сметана?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-14724511596018364972021-04-01T07:59:15.454+03:002021-04-01T07:59:15.454+03:00Колко време печете еклерите, след като сте отворил...Колко време печете еклерите, след като сте отворили фурната за няколко секунди на 10-12-та минута? Продължава ли печенето? Valkahttps://www.blogger.com/profile/03635960665938400724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-70616315046543402212020-11-24T17:53:46.836+02:002020-11-24T17:53:46.836+02:00Да, равни са, но него пригответе според указаото н...Да, равни са, но него пригответе според указаото на опаковката.Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-57631074978963110172020-11-24T17:33:10.708+02:002020-11-24T17:33:10.708+02:00Здравейте, имам въпрос относно желатина на листа. ...Здравейте, имам въпрос относно желатина на листа. 12 грама желатин на листа равли ли са на 12 грама желатин на прах? Много благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08094819572770776904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-89702883300457137582020-01-21T11:41:40.173+02:002020-01-21T11:41:40.173+02:00Здравейте,
Трябва да използвате желатин, за да ста...Здравейте,<br />Трябва да използвате желатин, за да стане крема стабилен. Шприцовайте еклерите с размера, в който са ви необходими. В този случай за тортата са мънички, около 3-3,5 сантичетра в диаметър след изпичането.Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-2606063492899373962020-01-19T20:08:48.849+02:002020-01-19T20:08:48.849+02:00Здравейте, наистина прекрасна рецепта. Намерих я, ...Здравейте, наистина прекрасна рецепта. Намерих я, докато търсех такава за еклери, която да ме грабне. Тук крема много ми допада и идеята да са с кръгла форма. Може ли уточнение дали в моя случай има нужда да слагам желатин в крема или ще стане и без него, да добавям ли и разбита сметана накрая (иска ми се да избягам малко от обичайния крем Ванилия с жълтъци и прясно мляко)? И в какъв диаметър шприцовате еклерите? Просто имам поръчка само за еклери и искам да станат перфектни. Благодаря предварително!Василnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-44097979143721952352019-10-18T22:37:48.020+03:002019-10-18T22:37:48.020+03:00Ева, заради коментари като твоя, си заслужава всяк...Ева, заради коментари като твоя, си заслужава всяка отделена минута за писане, снимане, оформяне на публикации и планове за нови предизвикателства :) От сърце ти благодаря за топлите думи!<br />Поздрави!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-21766529101965257952019-10-18T21:01:37.336+03:002019-10-18T21:01:37.336+03:00Здравейте! Направих тортата за рожден ден и всички...Здравейте! Направих тортата за рожден ден и всички много я харесахме - лека и изключително вкусна. Вече препращам рецептата Ви. :) Спазих пропорциите дословно и ми останаха половината еклерчета, които хапнахме отделно. <br />Следя блога Ви и харесвам всички Ваши рецепти и начина по който го създавате. Благодаря Ви за топлината, уюта и удоволствието! Бъдете здрава и благословена! :) Еваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-49627484923854116222019-10-17T09:17:34.006+03:002019-10-17T09:17:34.006+03:00Разбира се, Ева :) Добавих в описанието момента с ...Разбира се, Ева :) Добавих в описанието момента с брашното и нишестето, който бях пропуснала. Благодаря ти, че обърна внимание!<br />Поздрави!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-42253684156823711782019-10-16T21:57:30.157+03:002019-10-16T21:57:30.157+03:00Здравейте! Предполагам брашното и нишестето в блат...Здравейте! Предполагам брашното и нишестето в блата се добавят накрая. :) Еваnoreply@blogger.com