💥GIVEAWAY💥
Продължаваме с третата седмица от играта, която от днес, ще бъде активна в Instagram.
Този път съм ви приготвила една неустоима рецепта за ПАСТА, към която никой не може да остане безразличен!
💥Отново готвих в страхотния Алуминиев тиган за ПАСТА, със сос в който НЯМА консерванти, оцветители, изкуствени овкусители и който се продава в стъклена опаковка!
💥За рецептата съм използвала сос Arrabiatta на марката METRO Chef, който тази седмица можете да спечелите в допълнение с още два супер вкусни, абсолютно натурални соса, както и този перфектен тиган!!!
💥ПРЕДИЗВИКВАМ ВИ 💥Пригответе любимата си паста с доматен сос💥
💥Покажете ми вашата снимка с паста, за която този сос би бил подходящ и би ви
спестил време, без да имате угризения, защото сосът е абсолютно натурален!
УСЛОВИЯ НА ИГРАТА СА ЛЕСНИ И ДОСТЪПНИ ЗА ВСЕКИ:
💥Качете снимка на вашата домашна паста в Story/Стори в Instagram и ме отбележете, за
да мога да видя снимките ви.
Всеки участник е потенциален победител и НАГРАДИТЕ за тази седмица са:
💥1 алуминиев тиган за паста METRO Professional; В този тиган можете на само да
пържите или варите, може и да печете в него и във фурната, без всякакви
притеснения.
💥3 броя комплект сосове (3 буркана по 1 литър от
разновидностите за паста) които са абсолютно натурални и с марката Metro Chef;
СРОК ЗА УЧАСТИЕ:
Включете се в това предизвикателство от 05.11.2020 до 11.11.2020
Победителите ще изтегля на 12.11.2020
Ще обявя печелившите на 13.11.2020
Пълните условия на играта ще
намерите на този линк: https://www.metro.bg/games/metrochef
Не забравяйте, че може да споделите този пост,
за да може да достигне и до вашите приятели, които също биха искали да се
включат във вкусното предизвикателство!!! Изисквания за рецептата с доматен сос
за паста, която ще приготвите НЯМА, само да бъде домашно приготвена и тези
чудесни, натуралните доматени сосове биха и подхождали.
След тази седмица, очаквайте още 1 с изненади и предизвикателства.
Пълнени Conkilioni giganti в доматен сос ARRABIATA
За плънката:
3 супени лъжици зехтин
1 глава лук, нарязан на кубчета
2-3 скилидки чесън, пресовани
2 супени лъжици риган, нарязан
7-8 големи нарязани на дребно
гъби
сол, черен пипер
3 чаши спанак
¼ чаша кедрови явки, леко запечени на сух тиган
250 грама рикота
1 чаша настъргана моцарела
½ чаша настърган пармезан
½ пакет Conkilioni giganti
700 грама сос ARRABIATA METROChef
пармезан за поръсване преди запичане и сервиране
Приготвяне:
Поставете пастата във вряща,
подсолена вода и варете, докато стане ал денте.
Междувременно загрейте зехтина в
алуминиев тиган за паста на умерен огън. Добавете лука и гъбите и гответе 6-7
минути, докато се зачервят. Прибавете спанака и гответе за кратко, само докато
омекне и се изпари влагата. Прибавете чесъна и гответе още 1 минутка.
Махнете от огъня и прибавете
ригана, сол и черен пипер, разбъркайте.
Изсипете сместа в купа и
прибавете рикотата, моцарелата и пармезана. Овкусете, ако е необходимо.
Запечете върху сух тиган
кедровите ядки, нарежете ги на две-на три и ги прибавете към плънката.
Поставете на дъното на глинена
тава за печене плътен слой от соса ARRABIATA. С малка лъжица напълнете
черупките с плънка и ги подредете върху соса. Поръсете с малко прясно настърган
пармезан.
Печете около 20 минути, докато
сиренето се разтопи.
Капнете по няколко капки зехтин,
върху всяко парче паста, преди сервиране.
Няма коментари :
Публикуване на коментар