1expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

събота, 30 май 2015 г.

Разходка сред природата и вкусна храна на открито


Пържена пъстърва и печени картофи с пресни подправки

Пъстървата мариновах с малко червено вино, девисил, сол и черен пипер. Изпържих я в незалепващ тиган с малко олио.

Картофите съм изпекла с пресни девисил, джоджен, лук, чесън и моркови.  Също така ги подправих със сол, черен пипер и малко червен пипер. Преди да ги изпека, прибавих 150 милилитра вода, 5 супени лъжици олио и 2 супени лъжици масло. След като бяха готови и поизстинаха ги поръсих и с пресен магданоз.
 
И питка си имахме, а във всяко топче сиренце и яйчице!!!
 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...