tag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post3183893496728210578..comments2024-02-16T10:51:19.278+02:00Comments on Вкусното ми Хоби със Страст и Любов: Ябълков сладкиш Таня Доневаhttp://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-44628955803318192552016-01-14T17:55:19.579+02:002016-01-14T17:55:19.579+02:00Разбира се, че можеш да добавиш канела, щом я обич...Разбира се, че можеш да добавиш канела, щом я обичаш :) Вкъщи мнението за канелата е разделено на две, обичащи и не обичащи, затова по често я избягвам и заменям с любимата на всички ванилия.<br />Благодаря ти, Алечка :)<br />Поздрави!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-2897701160510763532016-01-14T06:57:19.143+02:002016-01-14T06:57:19.143+02:00Танче, изглежда невероятно. С теб сме на една вълн...Танче, изглежда невероятно. С теб сме на една вълна, ябълкова.:)И аз тези правих два дена подред ябълкво сладкиш. Обичам различните варианти на ябълковите сладкиши. Когато хапвам такъв сладкиш, усещам вкуса на Коледа, може би заради канелата. В твоя вариант тя отсътства, смяташ ли че ще е удачно да я добавя, съвсем мъничко.:)<br />Поздрави!Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-56268313500315605282015-01-22T19:52:09.505+02:002015-01-22T19:52:09.505+02:00Това са четири супени лъжици захар с връх, ако оби...Това са четири супени лъжици захар с връх, ако обичате много сладко, може да добавите още една или две, но това определено е един по различен сладкиш, усеща се вкуса и аромата на ябълките, а те също са сладки, всички други количиства са много малко и за моят вкус захарта е достатъчно. Оснен това и поръсвенето на сладкиша с пудра захар след като е готов, добавя допълнително сладост. Опитайте и добавете според вашия вкус.Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-39397870431203504742015-01-21T21:17:11.711+02:002015-01-21T21:17:11.711+02:00Сладкиша ме заинтригува с вида си ,но ме притесняв...Сладкиша ме заинтригува с вида си ,но ме притеснява количеството на захарта - 40 гр. не е ли малко за 600 гр. ябълки?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07418158408110794093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-27848802194091834362015-01-19T19:57:48.345+02:002015-01-19T19:57:48.345+02:00Благодаря ти, Йоли :), радвам се, че одобряваш изп...Благодаря ти, Йоли :), радвам се, че одобряваш изпълнението, аз така го харесвам, изпечен във висока форма :)<br />Прегръдка!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-80568272283121387612015-01-19T19:52:04.612+02:002015-01-19T19:52:04.612+02:00Радвам се, че ти харесва, Тили :) Много е симпатич...Радвам се, че ти харесва, Тили :) Много е симпатичен и изключително вкусен!<br />Благодаря и спокойна вечер и на теб!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-91633908040403216382015-01-19T19:49:44.532+02:002015-01-19T19:49:44.532+02:00Благодаря ти, Дани :)
Прегръдки!Благодаря ти, Дани :)<br />Прегръдки!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-16897230511549198762015-01-19T19:48:44.192+02:002015-01-19T19:48:44.192+02:00Марийче, аз също мнаго обичам ябълкови десерти и с...Марийче, аз също мнаго обичам ябълкови десерти и си имам няколко любими, все си мисля, че трябва да разнообразявам, но толкова си ги обичам, че все едни и същи си приготвям, като този. Със сигурност съм го приготвяла десетки пъти и никога не можем да му се наситим :) <br />Благодаря ти!<br />Поздрави!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-85092595745867458732015-01-19T19:43:58.797+02:002015-01-19T19:43:58.797+02:00Габи, без да се старае човек стават пластовете, са...Габи, без да се старае човек стават пластовете, сами се подреждат ябълковите резанчета :)<br />Благодаря ти!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-46757145529890810982015-01-19T16:53:39.111+02:002015-01-19T16:53:39.111+02:00Това е един от любимите сладкиши в къщи. И аз мног...Това е един от любимите сладкиши в къщи. И аз много го харесвам, Танче. Лек, ароматен и супер вкусен. Чудно си го направила!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-4372574023535006142015-01-18T20:26:22.034+02:002015-01-18T20:26:22.034+02:00Чудесен ябълков сладкиш! Много интересно се е полу...Чудесен ябълков сладкиш! Много интересно се е получило на пластове вътре.<br />Хубава вечер!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-9737120862370144042015-01-18T17:43:28.025+02:002015-01-18T17:43:28.025+02:00Чудесен е, Таничка!
И със сигурност много уханен!
...Чудесен е, Таничка!<br />И със сигурност много уханен!<br />Хубава вечер от мен!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-91377490144896932942015-01-18T14:00:41.559+02:002015-01-18T14:00:41.559+02:00Любимите ми плодове в неустоим сладкиш!
Толкова да...Любимите ми плодове в неустоим сладкиш!<br />Толкова да обичам десерти с ябълки, че не може повече, а този ябълкова облак е прекрасен, Танче!<br />Записвам си го!Марияhttps://www.blogger.com/profile/10237308679046325130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698465565633148092.post-39968581079583589932015-01-18T11:15:26.789+02:002015-01-18T11:15:26.789+02:00Чуден! Толкова много пластове вътре, а и толкова в...Чуден! Толкова много пластове вътре, а и толкова висок! Поздравления, Танче! Великолепни снимки!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.com