1expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

вторник, 7 август 2018 г.

Печена ципура с песто от мента, зрял чедър и орехи пекан

Няма да пиша рецепта, защото няма такава.
Както в повечето случай, овкусих рибата със сол и черен пипер. Изпекох я върху леко намазан със зехтин оребрен тиган с незалепващо покритие. Пекох на средна температура, за да се сготви добре рибата отвътре. Около 8-10 минути от всяка страна.
За гарнитура, овкусих с пресни подправки крема сирене (мента, мащерка, малко чесън, черен пипер). Нарязах малки краставички на ленти с белачката за картофи и ги намазах с крема сиренето. Завих ги на рулца.
Звездата беше пестото от мента, със зряло сирене чедър, зехтин, лимонов сок и орехи пекан.
Това е :)
Опитайте и вие!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...