1expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понеделник, 4 януари 2016 г.

Без рецепта :)

Е такава публикация няма :) Сигурна съм, че всеки един от нас има такива снимки, които все някой ден се е надявал да видят бял свят, да напише рецептата,  да постне в блога си, но някъде във времето рецептата и спомените за нея избледняват и остават само вкусните спомени и снимките J
Аз имам доста такива моменти, в които снимам, но не ми остава време да напиша рецептата и се разпилявам във времето и ..., резултата J
Обещала съм си обаче, да им давам възможност на такива снимки с хубави спомени да се покажат, кой знае, може да послужат за вдъхновение на някого, а какво по ценно от това J

И така,
това беше невероятна вкусотия, дори не знам как да го нарека.
Свежа салата, оризови спагети, печена пъстърва, маслини, каперси, печена прясна царевица, сусам, червен лук и страхотен дресинг с оризов оцет, джинджифил, зехтин и не помня вече още какво J


Няма да ви ги представям, защото със сигурност няма човек, който да не е завивал в любимото си тесто, малки вкусни пресни наденички, който предварително е изпекъл, разбира се!



Това са любимите банички на жените ;) с плънка от спанак, сирене и яйчица. А поръсени с черен сусам, мммм, страхотни просто!


И любимите палачинки на жените, отново с плънка от спанак и някой други продукти.

И Питката ми на Възелчета, най-приготвяната ми питка, но в този случай всяко парченце е разточено и намазано с крема сирене овкусено с магданоз. След това е навито на рулце и е завързано на възелче. По принцип намазвам само с масло, завивам и правя възелче.

Това е. Следващия път като поразгледам папките с "милиони снимки", отново :)

10 коментара :

  1. Алеле майко Танче,

    то са вкусотии, то чудо и колко хващащи снимки само... благородно завиждам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Стамен! Много се радвам, че ти харесват :)
      Поздрави!

      Изтриване
  2. И без думи/рецепта/...пак оставам без думи ;)Идеята с палачинките е страхотна,а снимките на кифличките са просто зашеметяващи...Признавам,понякога даже на чета рецептата,просто попивам красотата!

    ОтговорИзтриване
  3. Танче,не знам за теб,но аз имам снимки от 2012 г. и понеже се знам колко съм бавна и публикувам рецептите в безредие,та първата ми работа е да си напиша черновата.Като стои там си гарантирам,че няма да забравя какви съм ги вършила :) .
    Разкошни кадри и рецепти стоят зад тях,жалко,че си им изгубила спатиите,защото за по-неопитните кулинари биха били много полезни.
    Разбира се,публикувай си снимките дори и без рецепти,защото ни пълнят очите с толкова много красота и изящен вкус!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Роси, аз на теб отдавна ти се възхищавам не само на страхотните рецепти и изпълнението им, но и на реда, който тук-таме ;) съм прочитала, че създаваш по отношение на публикациите си! Всичко е прекрасно и на място при теб, но аз не съм така, много съм разпиляна и отнесена. Както казваш ти, ако не напиша рецептата веднага, остават само снимките :) Обещавам си, че ще си взема пример от теб! Топло те прегръщам, мила!

      Изтриване
  4. Пълна съм с такива снимки без рецепти, или нещо недоизкусурени!
    Но твоите са толкова красиви! Възхищавам ти се, Танче!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Инче, много ти благодаря мила :)
      Прегръдка!

      Изтриване
  5. От хубави, по-хубави! Понякога и снимките само стигат. Очите ми останаха в кифличките и питката! Наистина се удивявам колко снимки се натрупват и как след време, ако не запишеш какво си правил, остава само споменът от вкуса..:) Слънчев и прекрасен уикенд ти пожелавам, Танче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че си хареса нещо, Ради :) Аз затова ги сложих, мислех си, че може да послужат за идея на някого :)
      Благодаря ти, Ради!
      Поздрави!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...